Velkommen til Hotel Skovly

på den skønne ø, Bornholm!

Book nu

Dit hjem i skoven

på den skønne ø, Bornholm!

Book Nu

Få skov og strand i baghaven

på den skønne ø, Bornholm!

Book Nu

– LEDIGE VÆRELSER TIL FOLKEMØDE 2016 –
Vi har 3 Premium værelser ledige til Folkemødet – send mail til booking@visitskovly.dk

Bo & Lone Bjødstrup

Bo & Lone Bjødstrup

Velkommen til Hotel Skovly ved Rønne, Bornholm. Her finder du overnatning i hjemlige omgivelser midt i den grønne skov, tæt på den solfyldte strand og med en masse af aktiviteter for den romantiske kærestetur, den hyggelige familieferie eller den actionfyldte outdoorferie med gutterne.

Restauranten serverer frisk morgenbuffet, varm eftermiddagskaffe og lækker aftensmad som kan nydes i vores store pejsestue eller på terrassen udenfor, hvis vejret er til det på Solskinsøen.

Vi er det nye, stolte værtspar på Hotel Skovly, og vi har taget sammenlagt mere end 50 års erfaring fra restaurationsbranchen med os i “rygsækken” fra Sjælland til Bornholm, som vi gør brug af for at levere den bedst mulige oplevelse for vores gæster året rundt.

Kig gerne rundt på vores hjemmeside for flotte billeder af hotellet og området, mere information omkring priser og tilbud samt bookingforespørgsler. Ring meget gerne til os, hvis du har spørgsmål før din reservation :-).

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores Hotel Skovly!


Economy Dobbeltværelser

Vores economy dobbeltværelser har badeværelse, køleskab, fladskærms-TV, og egen terrasse med havemøbler. Værelserne er enten med “queen size” seng eller to enkeltstående senge.

Premium Dobbeltværelser

Vores premium dobbeltværelser har badeværelse, hyggelig stue med sovesofa, fladskærms-TV og egen terrasse med havemøbler. Værelserne har dobbeltseng og plads til i alt 4 personer.

Ferielejligheder

Vores hyggelige ferielejligheder har badeværelse, køkken, stue med spisebord & sovesofa, fladskærms-TV og egen terrasse. Lejlighederne har dobbeltseng og plads til i alt 4 personer.


Vi glæder os til at høre fra dig :-)

Book Nu!